Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви двигатели са Вашите 156-ци?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• v6

само аз ли съм с V6 2.5?
    Alfa 156 SP3 2.5l V6 24V Eibach Pro NOVITEC Exhaust Momo Leather Kenwood Alpine DLS

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
      Виж сега бате няма какво да спорим (освен ако не изгаряш от желание) трябва ли да те убеждавам че ТС се троши повече...?Кажи баце?
      А аз трябва ли да те убеждавам, че ТС се чупи много по-трудно от турбина за ГТД?
      2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от shen Покажи съобщение
        само аз ли съм с V6 2.5?
        Алилуя брадъре, да се надяваме скоро да сме двама.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Алилуя брадъре, да се надяваме скоро да сме двама.....
          Дано,дано
          TIPO 2.0 91g.
          PUNTO 1.2 04 g.
          156 1.8 TS 00g

Comment

• към RPWDD:не съм от Бургас и не се правя на шофер(алфичката ми е твърде стара за такива преживявания).Ама ти явно имаш корени в Перник или Пазарджик,щом с баничарка1.6 наказваш 2.5V6 мотори.
            И щом си мислиш,че като караш шестгодишна 1.9дизелова барака си баш гъзар.
            Пич,между твоята стара печка и Maserati Quattroporte Sport GT има разлика,не мислиш ли?
            156 1.8 TS

Comment

• яз съм с 3.2 житиа :Р

Comment

• Първоначално публикувано от zabolokor Покажи съобщение
                към RPWDD:не съм от Бургас и не се правя на шофер(алфичката ми е твърде стара за такива преживявания).Ама ти явно имаш корени в Перник или Пазарджик,щом с баничарка1.6 наказваш 2.5V6 мотори.
                И щом си мислиш,че като караш шестгодишна 1.9дизелова барака си баш гъзар.
                Пич,между твоята стара печка и Maserati Quattroporte Sport GT има разлика,не мислиш ли?
                Е, докато стане на 6 години има точно 6 месеца и седем дни, ама нейсе Баш гъзари са тия които си купуват кола от магазина верно е, само че точно моята машинка е всичко друго, но не и барака и ако случайно я видиш ще се убедиш в тва. Не знам кво си чел, ставаше дума за Сузуки Витара, на чието калниче и заден капак пишеше V6, и понеже както си бързах да хвана самолета (за да ми летят пратките същата вечер), леко ги изпреварих, пък те се оказаха некви пишман рацери като повечето в този форум и решиха да се състезават с мен. Е, не им се отвори парашута и понеже трябваше да отбия на Казичене и вече намалих, дебила който седеше на "местото на покойника" се опита да ми строши предното стъкло с камъче когато подминаха. Не ми пука дали ми вярваш или не, просто беше така и можеш да бъдеш убеден, че с "6 годишната дизелова барака" ще издухам бая "рацери" от форума, включително и теб
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Стига дразги.Взе да става грозно.Всеки си харесва колата и това е то.Наздраве на всички!
                  алфа 156 1.8тс16v

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    А аз трябва ли да те убеждавам, че ТС се чупи много по-трудно от турбина за ГТД?
                    Бате 1.9ЖТД е най-здравия мАтор...даже се монтира на кадилак само че с повечко конски сили... ЖТД е по-здрав от ТС или както някои го наричат "свинспарк"...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                      Бате 1.9ЖТД е най-здравия мАтор...даже се монтира на кадилак само че с повечко конски сили... ЖТД е по-здрав от ТС или както някои го наричат "свинспарк"...
                      ти нещо подиграваш ли се или се величаеш .........!?

и го наричат твинспарк ,а не тая глупост дето си написал - чел-недочел чул-недочул ......... сега и ако кажеш, че по-високо от витоша нема ....
                      Last edited by slav40; d.m.y г., 19:36.
                      Alfa156 Against All

Comment

• анкетата не беше ли "с какви мотори са вашите 156-ци" ,
                        не кой мотор бил по-здрав или кой бил по-голем шофер,
                        стига с тия дразги вече
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Моя мотор нещо не го виждам, ама гласувах за най-близките до него.
                          sigpic Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110hp 2000г.

Comment

• Тия 9 броя GTA 3,2 нещо ми се виждат преувеличени В БГ я има 2-3 такива машини, я не...
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Някой може да е гласувал за това какъв иска да е двигателя му...
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• На мен нещо ми се струват малко печките. Като карам все такива засичам а доста по-рядко бензинки.
                                Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                                Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                                Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                                Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Working...
                                X